Siirry sisältöön

Jazzkitaristi Mathias Sandberg trioineen esiintyy Paimiosalissa

Jazzkitaristi Mathias Sandberg esiintyy Paimiossa trioineen maanantaina 8.4. klo 19

Mies soittaa kitaraa laivan kannella.

Paimion kuukausikonsertti-sarjan huhtikuun esiintyjänä kuullaan jazzkitaristi ja säveltäjä Mathias Sandbergia, joka tulee trionsa kanssa konsertoimaan Paimiosaliin maanantaina 8.4. klo 19. Sandberg trioineen on kevään aikana esiintynyt lähiseudulla Kaarinassa ja Salossa. Naapurikuntien konsertit ovat olleet erittäin suosittuja ja vihdoin trio päästään näkemään myös Paimiossa.  

 

Trionsa kanssa keikkaileva Sandberg kuuluu maamme aktiivisimpiin jazzmuusikoihin. Kokoonpanoon kuuluvat Sandbergin lisäksi kontrabasisti Zacharias Holmkvist ja rumpali Stefan Brokvist. Trion odotettu uutuuslevy The Captain julkaistiin viime keväänä ja Paimiossa kuultava konsertti osa sen levynjulkaisukiertuetta. Kiertue on 50 konsertin mittainen ja Paimion konsertti on yksi sen viimeisimmistä konserteista. 

 

Sandberg trioineen esittää Paimiosalin konsertissa omalaatuista ”hard swingin’, groovy & soulful jazz”- sekoitusta vahvoilla melodioilla, rytmisesti leikkisää improvisaatiota sekä lähes telepaattista yhteissoittoa.  

 

Konserttilipun hinta on 8 euroa. Lippuja myydään ennakkoon kaupungintalon palvelupisteellä ja kuntapalvelut.fi/paimio -sivustolla (kohdasta tapahtumat) sekä tietysti ovelta 30 min ennen konsertin alkua. Paimiosali sijaitsee Paimion kaupungintalolla, osoitteessa Vistantie 18.