Siirry sisältöön

Harrastusmessut järjestetään la 17.8.2024 – varaa esittely- tai myyntipaikka Jokipuistosta

Koko perheen tapahtumassa esitellään Paimion harrastusmahdollisuuksia ja nautitaan koko perheen ohjelmasta.

Harrastusmessujen lavalla Aarne Alligaattori ja Viidakkorumpu -yhtye sekä lavan edustalla erittäin paljon yleisöä.

Aarne Alligaattori ja Viidakkorumpu -yhtye vetivät Harrastusmessujen esiintymislavan edustan täyteen yleisöä kesällä 2023. Kesän 2024 lastenesiintyjänä nähdään Siina & Taikaradio -Orkesteir

Paimion Harrastusmessut järjestetään jälleen elokuussa tutulla paikalla lauantaina 17.8.2024 klo 10-15 Paimion Jokipuistossa. Harrastusmessut ovat koko perheen tapahtuma, jossa esitellään Paimion harrastusmahdollisuuksia ja nautitaan koko perheen ohjelmasta. Harrastusmessut keräsivät viime vuonna upean joukon Jokipuistoon, kun tapahtumassa vieraili noin 3000 vierasta.

Tapahtumassa paimiolaiset ja lähiseudun seurat, yhdistykset ja muut toimijat voivat esitellä toimintaansa ja harrastusmahdollisuuksia. Harrastusmessujen ilmaiset esittelypaikat ovat tarkoitettu järjestöjen ja yritysten harrastusmuotojen esittelyyn. Lisäksi varattavissa on erikseen myyntipaikkoja.

Varaa Harrastusmessujen esittely- tai myyntipaikka kuntapalvelut.fi/paimio -sivustolta.

Esittelypisteiden lisäksi alueelta löytyy aktiivisen harrastamisen alueita, joita harrastustoimijat voivat varata toiminnan esittelyyn. Tapahtuman ohjelmalavalla nähdään lastenorkesteri Siina & Taikaradio, ja lapsia ilostuttaa myös Peuhis! Harrastusmessujen koko ohjelma varmistuu alkukesän aikana. Tänä vuonna Lions Club Paimio ei järjestä perinteikkäitä Kahden Sillan Soutuja.

Harrastusmessujen kanssa samana päivänä järjestetään Vistan Markkinat Paimion keskustassa klo 11-16. Tapahtumien ohjelma-aikataulut suunnitellaan limittäin. Vistan Markkinat keskittyvät iloisen markkinahumun luomiseen keskustaan, Harrastusmessut ovat koko perheen tapahtuma, jossa pääpaino on harrastusmahdollisuuksien esittelyssä.

Harrastusmessut järjestetään Paimion Jokipuistossa, Sahurintie 7.