Siirry sisältöön

Harrastusmessut ja Kahden Sillan soutu -tapahtumakokonaisuus onnistui erinomaisesti

Paimion Jokipuistossa lauantaina 19.8. järjestetty Harrastusmessut & Kahden Sillan Soutu -tapahtumakokonaisuus oli yleisömenestys. Tapahtuman tuottaja Sanni Tuuppa arvioi tapahtumaan osallistuneen jopa noin 3 000 kävijää.

Harrastusmessujen lavalla Aarne Alligaattori ja Viidakkorumpu -yhtye sekä lavan edustalla erittäin paljon yleisöä.

Aarne Alligaattori ja Viidakkorumpu -yhtye vetivät Harrastusmessujen esiintymislavan edustan täyteen yleisöä.

Suuresta yleisömäärästä huolimatta järjestelyt toimivat hyvin.

Erityiskiitos kaikille talkoolaisille, jotka mahdollistavat tämän upean kesätapahtuman toteuttamisen.

Tapahtuma toi esille mitä erilaisia harrastusmuotoja ja -paikkoja Paimiossa on tarjolla. Muutamia esittelijöitä saapui Jokipuistoon myös lähikunnista. Messuyleisö käytti hyvin mahdollisuuksia kysyä harrastusmuodoista tai intoutui jopa kokeilemaan harrastusvälineitä. -Uusia asiakontakteja syntyi useita, Paimion opiston osastolla rehtori Satu Lehtisalo iloitsi. Niin aikuisia kuin lapsia kävi osastollamme kokeilemessa testattavana olleita soittimia, kuten selloa ja kannelta.

Paimion Teatterin puheenjohtaja Mira Lattu koki myös tapahtuman onnistuneeksi.

On hienoa, että Paimiossa harrastustarjontaa tuottaville tahoille on tarjottu tällainen mahdollisuus tuoda omaa tarjontaansa esille näin hienoissa puitteissa. Pilvipoutainen sää oli oikein sopiva tällaiselle ulkoilmatapahtumalle.

Action Sport Centerin esittelypisteellä pääsi näkemään ja myös kokeilemaan mm taekwondoa.
Tapahtumakokonaisuuden järjestivät toista kertaa peräkkäin Paimion kaupunki, Lions Club Paimio ja Paimion Järjestöparlamentti. -Tapahtuman sisältöä suunniteltiin täksi vuodeksi erityisesti lapsiperheitä ajatellen, Lions Clubia järjestelytiimissä edustaneet Olli Koivukangas ja Jari Vanhanen kertoivat. Tähän ratkaisuun voidaan olla erittäin tyytyväisiä, koska runsaasti lasten iloisia ilmeitä näkyi niin esiintymislavan tuntumassa kuin esittelypisteilläkin.

Jokipuiston esiintymislavalla esiintyi useita paikallisia esiintyjäryhmiä, mutta myös vierailevia kokoonpanoja. Lastenmusiikkiorkesteri Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu veti esiintymislavan edustan täyteen heti messujen alkajaisiksi. Nuorille suunnattu rap-artisti Dilemman konsertti puolestaan päätti tapahtumapäivän Jokipuistossa.

Lavaohjelmaan pystyttiin panostamaan rahoilla, joita tänä vuonna jäi jakamatta hyvinvointilautakunnan nuorisotoimintaan kohdennetuista tukimäärärahoista, tuottaja Tuuppa kertoi.

Paimion Lions Club ry vastasi jälleen perinteikkään Kahden Sillan Soudun järjestelyistä. Yleisen sarjan voitti Voimakas Salin joukkue ja naisten sarjan Paimion Nuorisovaltuuston kolmihenkinen joukkue. Parhaimmin pukeutuneeksi joukkueeksi valittiin Toimintakeskus Apilan joukkue.

Kuusi henkilöä palkintojen kanssa Siltasoutujen palkintojenjakotilaisuudessa.
Oikealla yleisen sarjan voittajajoukkue Voimakas Sali ja vasemmalla Toimintakeskus Apilan joukkue, joka palkittiin parhaiten pukeutuneena joukkueena. Voittajajoukkue sai mukaansa pokaalin lisäksi soutukisan kiertopalkinnon eli Paimion vanhaa siltaa esittävän öljyvärimaalauksen.

Palautekysely avoinna 23.8.mennessä

Niin messukävijöille kuin esittelijöillekin suunnattu palautekysely on avoinna keskiviikkoiltaan klo 23.8. asti
Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan palkintona vuoden uinti/kuntosalilahjakortti uimahalli Solinaan vuodeksi 2024!
Linkki palautekyselyyn.

Löytötavarat

Messuvierailta on jäänyt muutamia löytötavaroita.  Niitä voi tiedustella kaupungintalon palvelupisteestä (02 474 511) sen aukioloaikoina (ma klo 9 – 17, ti, to ja pe klo 9 – 15.30 sekä ke klo 10 – 15.30).