Siirry sisältöön

Harrastusmessut ja Kahden Sillan Soudut lauantaina Paimion Jokipuistossa

Paimion harrastusmessut ja kahden sillan soutu 19.8. mainos

Tulevana lauantaina 19.8. Paimion Jokipuistossa järjestetään Harrastusmessut ja Kahden Sillan Soutu -tapahtuma. Kaikenikäisille suunnattua ohjelmaa ja tekemistä riittää koko päiväksi. Jokipuistossa esitellään erilaisia harrastusmuotoja ja -paikkoja Paimiossa, käydään perinteinen kilpailu soutumestaruuksista sekä viihdytään ohjelmalavan esitysten parissa.

Harrastusmessut ja Kahden Sillan Soutu -tapahtuman järjestävät yhteistyössä Paimion kaupunki, Lions Club Paimio ry sekä Paimion Järjestöparlamentti. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Mukana on yli 30 toimijaa esittelemässä harrastus- ja yhdistystoimintaa kamppailulajeista nykytanssiin ja tähtitieteeseen, teatterista kuntosaleihin ja frisbeegolfiin. Kaupungin yksiköistä harrastusmahdollisuuksia esittelevät Paimion opisto, kirjasto, nuoriso- ja liikuntapalvelut sekä Paimion harrastamisen malli PaHaMa-hanke.

Alueen läheisyydessä sijaitsevassa Padel Jokipuistossa on avoimet ovet, jolloin tapahtumavieraat pääsevät tutustumaan padeliin klo 12-16. Kentällä pelataan Paimion padel-mestaruussarjan finaalit klo 16-18 ja klo 18-20 järjestetään naisten Americano-turnaus. Tarkka listaus mukana olevista toimijoista löytyy harrastusmessujen verkkosivuilta. Harrastustoimijoiden lisäksi Jokipuistossa on erilaisia ruokakojuja ja myyntipisteitä.

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu avaa Harrastusmessujen lavaohjelman

Lastenmusiikkiorkesteri Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu esiintyy Harrastusmessujen ohjelmalavalla klo 12.  Luvassa on ratkiriemukas esitys, jossa Aarne Alligaattorin mukana esiintyvät kaksi safariasuista kaveria, Tobbe ja Jocke. Iloisen ja mukaansatempaavan konsertin jälkeen lapsilla on mahdollisuus tavata ja ottaa yhteiskuvia Aarnen kanssa. Aarne Alligaattorin jälkeen ohjelmalavalla nähdään Paimion opiston muskariryhmä.

Paimiossa tutuksi tullut Lasten Peuhis on myös avoinna koko Harrastusmessujen ajan. Lisäksi eri järjestöt, seurat ja yhdistykset tarjoavat lapsille suunnattua ohjelmaa omilla pisteillään.

Skeittausta ja Dilemman keikka nuorille

Harrastusmessuilla on tänä vuonna enemmän nuorille suunnattua ohjelmaa. Viime kesänä avatussa PaiSke-skeittiparkissa on luvassa 7SB:n skeittauksen lajikokeilupiste. Osaavat ohjaajat tutustuttavat skeittauksen pariin ja pisteeltä saa varusteet lainaksi.

Erityisesti ohjelmalavalle pyydettiin nuorilta toiveita esiintyjistä. Ehdotuksista Harrastusmessuille saatiin rap-artisti Dilemma, joka päättää tapahtumapäivän ohjelman. Dilemma on tunnettu räjähtävän energisistä keikoista ja hänen hittejään on muun muassa Tanssi Tyttö Tanssi.

–          Dilemma oli erityisesti Paimion nuorisovaltuuston toivoma esiintyjä ja on mahtavaa, että voidaan tarjota nuorille heidän toivomansa ikärajaton keikka Paimiossa, kulttuurituottaja Sanni Tuuppa kommentoi.

Dilemma esiintyy ohjelmalavalla klo 17.15, keikka on ikärajaton ja päihteetön.

Ilmoittaudu mukaan Kahden Sillan Soutuihin

Paimion Lions clubin yli 30 vuotta järjestämät Kahden Sillan Soudut on tapahtuma, jossa kilpaillaan Paimion soutumestaruudesta. Siltasouduissa on kaksi sarjaa, yleinen ja naisten sarja. Alkuerät käydään tapahtumapäivänä klo 13 alkaen ja finaalit klo 16 alkaen. Voittajajoukkueen lisäksi myös parhaiten pukeutunut joukkue palkitaan.

Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu kuntapalvelut.fi/paimio -sivuston kautta tai paikan päällä klo 12 mennessä.

 

Koko perheen tapahtuman tarkka ohjelma aikataulu- ja aluetietoineen löytyy Harrastusmessujen nettisivuilta. Paimion Jokipuisto sijaitsee osoitteessa Sahurintie 7. Tapahtuman läheisyydessä on rajallinen määrä pysäköintipaikkoja, jonka vuoksi alueelle kannattaakin mahdollisuuksien mukaan lähteä kävellen tai pyörällä. Alueella on pysäköintiä ohjaavia kylttejä, ja pysäköintipaikkoja on mm.  Sahatien ja Kotipolun risteysalueen kentällä, Jokelan koulun ja Paimion lukion piha-alueilla sekä K-supermarketin pysäköintialueella.