Siirry sisältöön

Kirjaston kotiseutukokoelma

Kotiseutukokoelmasta löydät Paimiota koskevaa kirjallisuutta sekä paimiolaisten julkaisemia teoksia.

Kotiseutukokoelmasta eli Paimio-kokoelmasta löydät Paimiota koskevaa kirjallisuutta sekä paimiolaisten julkaisemia teoksia. Kokoelmassa on esimerkiksi historiaan, rakennuksiin, elinkeinoelämään, koulutukseen, kulttuuriin ja yhteisöihin liittyviä teoksia. Myös Kunnallislehden (Paimion, Sauvon ja Kaarinan alueen paikallislehti) kirjaksi sidotut vuosikerrat vuodesta 1916 lähtien ovat kotiseutukokoelmassa.

Pieni osa Paimion kirjaston kotiseutukokoelmasta on myös digitoitu. Digitoituun aineistoon voit tutustua linkistä ”Sähköinen kotiseutuaineisto”.

Toimi näin

Kotiseutukokoelman aineisto on lukituissa kaapeissa kirjaston lukusalissa. Kun haluat tutkia kotiseutukokoelmaa, pyydä henkilökuntaa avaamaan sinulle ovet. Voit myös tutustua kotiseutukokoelman sisältöön etukäteen verkkoasioinnissa ”Vaski-verkkokirjasto”. Kirjoita hakukenttään ”Paimio-kokoelma”. Kotiseutukokoelman aineistoa ei lainata kotiin. Osasta aineistoa löydät myös lainattavat kappaleet kirjaston avokokoelmasta.

Jos haluat luovuttaa kotiseutukokoelmaan aineistoa, soita kirjastoon tai lähetä sähköpostia osoitteeseen paimio.kirjasto@paimio.fi. Voit myös asioida kirjastossa sen palveluaikoina, jotka näet palvelupaikasta ”Paimion kaupunginkirjasto”.

Kenelle ja millä ehdoin

Voit tutustua kotiseutukokoelmaan kirjaston palveluaikoina. Palveluajat voit tarkistaa palvelupaikasta ”Paimion kaupunginkirjasto”. Kotiseutukokoelman aineistoa ei lainata kotiin. Osasta aineistoa löydät myös lainattavat kappaleet kirjaston avokokoelmasta.

Palvelun maksullisuus

Palvelu on maksuton

Asiointikanavat

  • Paimion kaupunginkirjasto
    +35824745320
    Maksullisuustiedot: (pvm/mpm)

Palvelupaikat

Vistantie 18, 21530 Paimio