Siirry sisältöön

Etsivä nuorisotyö

Etsivän nuorisotyön kohderyhmänä ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolelle jääneet 16-29-vuotiaat paimiolaiset ja sauvolaiset nuoret.

Etsivän nuorisotyön kohderyhmänä ovat 16-29-vuotiaat paimiolaiset ja sauvolaiset nuoret, jotka ovat jääneet koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolelle.

Etsivä nuorisotyö on yksilöohjausta, jossa yhdessä nuoren kanssa etsitään ratkaisuja ongelmiin ja tarjotaan hänelle tukea eri elämänvaiheissa.

Toimi näin

Ota yhteyttä etsivän nuorisotyön työntekijään omassa kunnassasi. Voit hakea etsivää nuorisotyöntekijää Into ry:n etsivähaulla.

Etsivän nuorisotyöntekijän toimiston sijainnista saat tarkempaa tietoa verkkosivulta, linkistä Etsivä Nuorisotyö.

Kenelle ja millä ehdoin

Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille.

Palvelun maksullisuus

Palvelu on maksuton

Asiointikanavat

 • Etsivä nuorisotyöntekijä
  +35824745298
  Etsivä nuorisotyöntekijä, Etsivä nuorisotyö.
  Maksullisuustiedot: (pvm/mpm) Normaalit palveluajat
  Vapaa-aikatoimen päällikkö
  +35824745315
  Maksullisuustiedot: (pvm/mpm) Normaalit palveluajat

Tausta ja lainsäädäntö

Etsivä nuorisotyö auttaa koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella olevia nuoria pääsemään koulutukseen, työhön tai muuhun heidän tarvitsemaan palveluun. Etsivän nuorisotyön työntekijät ovat läsnä nuorten keskuudessa ja tarjoavat mahdollisuuden turvalliseen ja luottamukselliseen keskusteluun aikuisen kanssa. Etsivään nuorisotyöhön osallistuminen on nuorille vapaaehtoista.

Etsivä nuorisotyö ottaa myös yhteyttä alle 29-vuotiaisiin nuoriin, jotka ovat esimerkiksi keskeyttäneet koulunsa tai ase- tai siiviilipalveluksensa.