Siirry sisältöön

Kuntouttava päivätoiminta ja lyhytaikaishoito

Kuntouttavaa päivätoiminta tarjotaan Toivontuvassa, jossa järjestetään toimintakykyä ylläpitävää toimintaa.

Kuntouttava päivätoiminta Toivontupa

Kuntouttava päivätoiminta on tarkoitettu ikääntyneille, omassa kodissaan asuville paimiolaisille, joiden toimintakyky on alentunut. Kuntouttavan päivätoiminnan tavoitteena on tukea ikääntyneiden ja muistisairaiden kotona asumista ja ennaltaehkäistä ympärivuorokautiseen hoitoon siirtymistä.

Omaishoitajille kuntouttava päivätoiminta tarjoaa mahdollisuuden vapaa-aikaan ja lepoon.

Toivontuvassa kokoontuu joka päivä eri ryhmä. Ohjaajat suunnittelevat toiminnan asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden sekä voimavarojen mukaan. Osallistumme myös Paltanpuiston Palvelukeskuksen ohjelmatarjontaan. Toivontupa on virkistävä, lämminhenkinen ja kodikkuudessaan turvallinen paikka, jossa jokainen hyväksytään sellaisena kuin on.

Kuntouttava päivätoiminta tarjoaa toimintakykyä ylläpitävää toimintaa; yhdessäoloa, liikuntaa, ulkoilua, muistelua ja kädentaitoja. Kuntouttava päivätoiminta tukee ja edistää kotona asuvan ikäihmisen terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä asiakkaan voimavarat huomioiden sekä luo sosiaalisia kontakteja. Toimintaamme ohjaa asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Kuntouttava päivätoiminta on aktiivisessa yhteistyössä kotihoidon, omaisten, kotihoidon fysioterapeutin ja muistihoitajan kanssa.

Kuntouttava päivätoiminta alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 14.45 arkipäivinä. Asiakkaalle järjestetään tarvittaessa kuljetus.

Kuntouttavan päivätoiminnan hinta on 22,80 € / päivä. Hinta sisältää päivän aikana tarjottavat ateriat. Kuljetuksen hinta on 3,00 € edestakaisin.

Yhteystiedot

Toivontupa
Paltantie 5
21530 Paimio

Hoitajat
Puh: 02 474 5484