Siirry sisältöön

Elintapaneuvonta

Terveyden kannalta liian vähän liikkuville paimiolaisille ja sauvolaisille on tarjolla elintapaohjausta.

Terveyden ja liikunnan ammattilaiset edistävät kuntalaisten hyvinvointia ehkäisevän työn keinoin. Tavoitteena on saada kuntalaiset voimaan paremmin ja näin edistää heidän toimintakykyään.

Elintapaohjausta antaa Paimiossa

sairaanhoitaja Jenna Borenius jenna.borenius@paimio.fi

p.(02)4746337

Elintapaohjauksen palvelutarjotin

Elintapaohjauksen palvelutarjottimeen on koottu Paimiossa järjestettävät työikäisille suunnatut matalan kynnyksen  liikuntaryhmät, ravitsemus- ja painonhallintaryhmät sekä unen lääkkeettömän hoidon palvelut.

Elintapaohjauksen palvelutarjotin toimii välineenä kuntalaisille uuden harrastuksen aloittamisessa, mutta myös työvälineenä elintapaohjausta tekeville ammattilaisille.

BMI-kortti työikäisille

Liikuntaneuvoja voi myöntää BMI-kortin henkilöille, joiden painoindeksisi (BMI) on 40 tai sen yli. BMI-kortti on käytössä Paimion uimahalli Solinan uimahallissa sekää kuntosalissa.

Kortin hakijan pitää olla paimiolainen tai sauvolainen. Elintapaneuvontaa antava terveydenhoitaja arvioi kortin tarpeellisuuden mittaamalla BMI:n. Hakukaavake toimitetaan Paimion uimahalli Solinaan (Vistantie 31.35), josta saat maksua vastaan kortin.

Kortin hinta on 65€/vuosi, sisältää Paimion uimahalli Solinan uimahallin sekä kuntosalin rajattoman käytön. Kortti on voimassa ostopäivästä vuoden eteenpäin.

Varaa aika elintapaneuvontaa antavalle terveydenhoitajalle p. (02)4746337

Tietoa matalan kynnyksen liikuntaryhmistä sekä liikuntapaikoista saat Paimion liikuntavastaavilta:

Liikuntasuunnittelija Mikko Häkkilä, mikko.hakkila@paimio.fi p.05060619

Liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Matleena Koskinen, matleena.koskinen@paimio.fi , p.0505640873