Siirry sisältöön

Palveluliikenne maksutonta koulujen kesäloman ajan

Paimion kaupunginhallitus päätti 31.5.2023 pitämässään kokouksessa, että kaupungin sisäinen palveluliikenne on maksutonta 9,5 viikon ajan 5.6. – 9.8.

Kelta-valkoinen palveluliikenteen pikkubussi.

Maksuttomuuskampanjalla pyritään tekemään palveluliikennettä tutuksi kaikille kaupunkilaisille ja tarjoamaan lisäpalveluja niin kaupunkilaisille kuin Paimiossa vieraileville turisteille.

Koulujen kesälomien aikaan iltapäivän kuljetuksia Veikkarin suuntaan ei ole tarpeen ajaa. Iltapäivän reitit korvataan viime vuoden tapaan reiteillä, joilla pääsee 110-tien varresta melkein (850m) Hiekkahelmeen ja Helsingin suunnasta tulevilta pikavuoropysäkeiltä Parantolaan kolme kertaa iltapäivän aikana. Ajalla 7.30 – 13.00 palveluliikenne ajaa normaaleilla asiointireiteillä. Reittejä on kaksi: toinen ajetaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin, toinen ajetaan tiistaisin ja perjantaisin. Kesäaikaan iltapäiväreitit ovat joka päivä samanlaiset. Kesän aikana pääsee hieman kello 13, 14 ja 15 jälkeen Helsingistä tulevilta busseilta pikavuoropysäkiltä suoraan Parantolaan.

Tutustu palveluliikenteen kesäajan reitteihin ja aikatauluihin.

Huom: Aikatauluja on päivitetty 9.6.2023!

Palveluliikenteen sopimuksesta käytetään optiovuosi

Palveluliikenteen voimassa oleva sopimus Jalobus Oy:n kanssa kattaa ajanjakson 1.8.2022 – 31.7..2023. Sopimukseen on sisältynyt mahdollisuus yhden vuoden mittaisesta optiokaudesta. Kaupunginhallitus päätti keskiviikon 31.5. kokouksessaan  käyttää optiovuoden (1.8. 2023 – 31.7.2024).

Palveluliikenne  ajaa”Föli-bussin keltaisen värin bussilla” ja tuulilasissa on Palveluliikenteestä kertova led-kyltti.