Siirry sisältöön

Kerro mielipiteesi jätehuollon kehittämisen suunnasta 31.11. mennessä

Lounais-Suomen jätehuoltolautakunta pyytää Lounais-Suomen jätehuollon yhteistoiminta-alueen asukkaita ja muita halukkaita esittämään mielipiteensä alueen kuntien yhteisen jätehuoltopoliittisen ohjelman luonnoksesta viimeistään 31.11.2022.

Mielipiteet pyydetään toimittamaan Lounais-Suomen jätehuoltolautakunnalle viimeistään 31.11.2022 osoitteeseen jatehuoltolautakunta@turku.fi.

Jätehuoltolautakunnassa on valmisteltu jätehuoltopoliittisen ohjelman luonnos ohjelmakaudelle 2023–2028. Ohjelman tavoitteena on muodostaa kuntien yhteinen näkemys jätehuollon visiosta, tavoitteista ja toimenpiteistä seuraavalle ohjelmakaudelle. Ohjelmaluonnos ja sen taustaraportti ovat alla liitteenä. Lisäksi ne ovat nähtävillä Turun kaupungin Turku-pisteessä osoitteessa Puolalankatu 5, Turku.

Lounais-Suomen jätehuoltolautakunta huolehtii Auran, Kaarinan, Kemiönsaaren, Liedon, Marttilan, Maskun, Mynämäen, Naantalin, Nousiaisten, Paimion, Paraisten, Pöytyän, Raision, Ruskon, Salon, Sauvon, Turun ja Uudenkaupungin kuntien yhteisen jätehuoltopoliittisen ohjelman valmistelusta.

 

Lisätietoja asiasta antavat tarvittaessa:

Veli-Matti Suhonen, p. 040 180 7657

Pirjo Rinne, p. 040 182 7527