Siirry sisältöön

Harrastusmessujen esittely- ja myyntipaikkojen varaaminen nyt mahdollista

Paimion Jokipuistossa lauantaina 20.8. vietettävien Harrastusmessujen esittely- ja myyntipaikkojen varaaminen on alkanut.

Kojuja ja ihmisiä Jokipuistossa.

Paimion Jokipuistossa järjestetään Harrastusmessut lauantaina 20.8. Messujen esittelypaikkojen ja myyntipaikkojen varaaminen on avautunut.

Esittelypaikassa voi harjoittaa pienimuotoista myyntitoimintaa. Hinta 0 euroa. Myyntipaikan hinta on 30€.

Esittely-/myyntipaikan koko on 3×3 metriä. Jos tarve on isommalle esittelypisteelle, niin varaa useampi paikka. Jos esittelypaikkaan pitää saada sähkö, ilmoita siitä erikseen. Hinta 1-vaihe sähköntoimittamisesta: 10€ Kukin näytteilleasettaja vastaa omasta kojustaan/standistaan /toiminnastaan harrastusmessuilla. Jokainen järjestää omalle esittely-/myyntipisteelleen tarvittavan pöydän / teltan. Tapahtuman järjestäjät vastaavat osastojen sijoittelusta ja yleispuitteista + tapahtuman markkinoinnista sekä huolehtivat sähköjen vetämisestä sähkön tilanneille osastopaikoille.

Varaa paikka osoitteessa Harrastusmessut, esittelypaikka järjestöille ja harrastusmuotojen esittelijöille 0,00 € | Paimion vapaa-aikapalvelut (kuntapalvelut.fi)

Varaa myyntipaikka (hinta 30€)

Soutujoukkueiden (Kahden Sillan Soutu) ilmoittautuminen (30€/joukkue) tapahtuu myös osoitteessa kuntapalvelut.fi/paimio.