Uutisarkisto

4.4.2018 9.03

Jokipuiston tapahtuma lauantaina 30.6. - suunnittelu alkaa

Varsinais-Suomen Tapahtumapalvelut Oy järjestää Paimion kaupungin tukemana kesätapahtuman Paimion Jokipuistossa lauantaina 30.6. Järjestäjä kutsuu paikallisia tahoja toteuttamaan tapahtumaa kanssaan. Keskustelu- ja ideointitapahtuma järjestetään Paimion kaupungintalolla (Vistantie 18) maanantaina 16. huhtikuuta klo 19.

Varsinais-Suomen Tapahtumapalvelut Oy on saanut järjestettäväkseen Paimion Jokipuiston kesätapahtuman la 30.6.2018.Tapahtuma kestää koko päivän, klo 11 - 01.00.

Jokipuiston tapahtuma-alue_260817Jokipuisto täyttyi viime elokuussa monenlaisella toiminnalla ja yleisöllä. Saadaanko ensi kesäkuuksi yhtä onnistunut yhteistyötapahtuma?


Päivällä luvassa on tapahtuma jossa mukana mm. yhdistys-tori, lähiruoka-tori sekä markkina-tori. Ohjelmaa koko perheelle, erityisesti lapsille suunnattua. Illalla ilmoille pamahtaa useamman bändin kattaus menevää musiikkia, mukana niin paikallisia kuin maamme eturivin artistejakin. Musaa kaikille ikä-ryhmille! 


Olemme erittäin kiinnostuneita yhteistyöstä eri tahojen kanssa. Haluamme kuulla eri mahdollisuuksista tapahtuman sisällöksi ja ohjelmaksi.Päivätapahtuma on suunniteltu maksuttomaksi, koko perheen tapahtumaksi jossa ohjelma on suunnattu erityisesti lapsille ja nuorille. Iltajuhla on suunnattu nuorille ja aikuisille. Ajatuksena on satsata hyviin ja nimekkäisiin esiintyjiin, joiden rinnalla ohjelmaan sisältyy paikallisia Paimiolaisia musiikki-/ kulttuuriesityksiä. Markkina-alueella paikkoja myydään erityisesti paikallisille / alueen yrityksille. Paikallisuuden ja yhdistysten esillä olon koemme tärkeäksi osaksi kylä-tapahtumaa. 


Nyt kutsumme koolle paikallisia Paimiolaisia yhdistyksiä, järjestöjä, seuroja, kulttuuria tuottavia tahoja jne. keskustelemaan ja ideoimaan tulevaa tapahtumaa kanssamme. Tapaaminen järjestetään maanantaina 16.4.2018 klo 19.00 alkaen Paimion kaupungintalolla, neuvotteluhuone Vistassa. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita mukaan.Toivomme runsasta osallistumista, tapaamiseen osallistuminen ei vielä sido ketään mihinkään. 


Terveisin,Varsinais-Suomen Tapahtumapalvelut Oy
Toni Pyökäri      &   Taija Kavalto
 050 56 77 328       050-563 00 00

Palaa otsikoihin