Uutiset

5.2.2019 10.32

Kaupungin kesätöihin 2019 hakeminen

Paimion kaupunki tarjoaa lukuisia mielenkiintoisia kesätyömahdollisuuksia paimiolaisille nuorille. 


Kesätyöpaikkaa voi hakea 16 - 18 -vuotias paimiolainen kaupungin asukas, joka on täyttänyt 16 -vuotta 31.5.2019 mennessä. Kesätöihin palkataan nuoria, jotka eivät kesällä 2018 ole saanut kaupungilta kesätyöpaikkaa. 


Kesätyötä on tarjolla mm. ulkoalueiden hoidossa, vanhuspalveluissa, nuorisopalveluissa ja kirjastossa. Hakemuksen voi jättää niin arvonnan, kuin haastattelunkin kautta. Hakemukset tulee jättää kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakulomakkeella voi valita ensisijaisen ja toissijaisen vaihtoehdon. 


Kesätyöt on haettavissa 1.-28.2.2019. 


Hakemuksen voi jättää molempiin arvonnan ja haastattelun kautta. Mikäli tulee valituksi haastattelun kautta ja on saanut myös arvonnassa paikan, siirtyy arvonnassa annettu paikka varasijalla olevalle.


Hae kesätyötä ARVONNAN kautta tästä>>>


Hae kesätyötä HAASTATTELUN kautta tästä>>>Tehtäväkuvauksia kesätyöpaikoista:


Kiinteistönhoito: Piha-alueiden hoito (mm. ruohonleikkuu) ja puhtaanapito sekä kiinteistönhoitajan apuna toimiminen kiinteistön sisätiloissa tapahtuvissa töissä.


Viheryksikkö: Viheralueiden hoitotyöt sisältäen mm. ruohonleikkuuta, kasvillisuuden ja kasvualustojen hoitotyötä sekä liikenne- ja viheralueiden puhtaanapitotyötä. Työ on reipasta ulkotyötä.


Päiväkodit: Alle kouluikäisten lasten leikin ja toiminnan ohjausta ammattihenkilöstön valvomana, yksiköstä riippuen myös järjestely- ja siivoustöitä laitosapulaisen ja kasvattajien apuna.


Kirjasto: Kirjastotoimen avustavat tehtävät, esim. aineistojen hyllytys, aakkostus, puhdistaminen ja lainauskuntoon saattaminen. Mahdollisesti myös osallistuminen asiakaspalveluun ja kirjaston tapahtumien järjestämiseen.


Koulun kanslia: Vahtimestarin apuna toimiminen, koulun vuositilausten käsittely, tilattujen oppikirjojen ja koulutarvikkeiden tarkistaminen sekä niiden lajittelu ja kuljettaminen oikeisiin rakennuksiin ja luokkiin, postin kuljettaminen sekä siivous- ja järjestelytehtävät.


Paimion Sähkömuseo: Asiakaspalvelu (myös englanniksi / muilla kielillä oman kielitaidon pohjalta), matkailuneuvonta, museopuodin- ja kahvilan hoitaminen, museon kokoelmiin liittyvät tehtävät, museon siistimistehtävät ja toimistotyö, työparina museolla työskentelee yliopistoharjoittelija. Myös viikonlopputyötä.


Käsityömuseo Miila: Asiakaspalvelu, lipunmyynti ja aukiolovalvonta. Lisäksi tehtäviä mm. arkiston järjestämisessä ja museotilojen siivouksessa. Myös ilta- ja viikonlopputyötä.


Uimahalli Solina: Avustavat tehtävät uimakouluissa.


Nuorisopalvelut (some): Kaupungissa järjestettävien kesätapahtumien sekä muiden ajankohtaisten asioiden valokuvaaminen / videoiminen ja somettaminen (instagram, fb, snäppi, youtube, kotisivut) niin, että se tavoittaa sekä nuoret että muut kuntalaiset parhaalla mahdollisella tavalla.


Nuorisopalvelut / Marjaniemen kesäleirit: Avustavat tehtävät leireillä mm. keittiössä.


Paltanpuiston palvelukeskus: Asukkaiden kanssa seurustelu, lehden lukeminen, avustaminen ulkoilussa ja avustaminen hoitotyössä.


Senioripäivätoiminta: Viriketoimintaa ikäihmisten kanssa laulaen, askarrellen, leipoen, jumpaten, ulkoillen, pelejä pelaten ja musiikkia kuunnellen, unohtamatta ruokailu- ja kahvihetkiä.


Kotihoito: Avustavat tehtävät ikäihmisten arjen toiminnoissa (ravitsemus, hygienia yms.).


Palaa otsikoihin