Uutiset

4.12.2017 12.00

Ehdota Paimion parhaita vuodelta 2017

VUODEN NUORI PAIMIOLAINEN, KUNNON KUNTALAINEN JA VUODEN LIIKUNTATEKO 2017

Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta toivoo eri yhdistyksiltä, seuroilta, ja muilta kuntalaisilta esityksiä Vuoden nuoreksi paimiolaiseksi, kunnon kuntalaiseksi sekä vuoden liikuntateoksi.

 

Vuoden nuoren tulee olla 15-29-vuotias, hyväkäytöksinen, toiset huomioon ottava, omatoiminen, opinnoissa kohtalaisesti menestyvä sekä harrastustoiminnassa aktiivisesti mukana oleva.

 

Kunnon kuntalaisen kunnianimen voi kuntalainen saada erityisen merkityksellisestä toiminnasta kunto- ja terveysliikunnan ja fyysisen kulttuurin alueella:

·         toimimalla aktiivisena kunto- ja terveysliikunnan tiedottajana

·         toimimalla aktiivisena talkoolaisena

·         harrastamalla itse esimerkillisen aktiivisesti kunto- ja terveysliikuntaa

·         toimimalla aktiivisena kuntoliikunnan vetäjänä

o   lapsille

o   nuorille

o   soveltavaa ohjausta tarvitseville

o   aikuisille

·         toimimalla muuten aktiivisesti paikkakunnan liikuntakulttuurin hyväksi.

 

Vuoden liikuntateko –kunniamaininta myönnetään sellaiselle teolle/taholle, jonka toiminta on jäänyt erityisesti mieleen vuoden ajalta, ja jonka vaikuttavuus ja näkyvyys on ollut merkittävää Paimiossa.

 

Vuoden nuori paimiolainen ja kunnon kuntalainen tittelin voi saada vain kerran. Listan jo palkituista löydät: www.paimio.fi/paimionparhaat.

 

Esitykset perusteluineen toimitetaan sivistys- ja vapaa-ajanlautakunnalle tammikuun 8. päivään 2018 klo 15.30 mennessä lomakkeella: www.paimio.fi/lomakkeet. Ehdotukset tulee osoittaa Paimion sivistys ja vapaa-aikalautakunnalle osoitteella: PL 50, (Vistantie 18) 21531 PAIMIO. Lisätietoja saa vapaa-aikatoimistosta puh. (02) 474 5314.

 

 

 

SIVISTYS- JA VAPAA-AIKALAUTAKUNTA


Palaa otsikoihin