Uutiset

7.2.2019 Kevätkauden ensimmäiset Paimion radiouutiset kuunneltavissa

Tämän kevään ensimmäiset Paimion radiouutiset ovat kuunneltavissa nyt myös kaupungin nettisivujen kautta. Näissä uutisissa kuullaan mm. Paimion kaupungin ja yrittäjien yhteisestä esittäytymisestä Rakenna & Sisusta -messuilla, Paimion opiston kevätkauden kurssi- ja tapahtumatarjonnasta sekä Paimion lukion kansainvälisestä toiminnasta.

Lue lisää


7.2.2019 Kulttuurin ja vapaa-aikapalveluiden tukisääntöihin muutoksia ja uusi tukimuoto

Paimion sivistys- ja vapaa-aikalautakunta myöntää vuosittain toimintatukia paimiolaisille ja Paimiossa toimiville kulttuurin, liikunnan, soveltavan liikunnan ja nuorisotyön kanssa toimiville seuroille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille. Lautakunta hyväksyi tammikuun lopulla tukien uudet säännöt. Tästä vuodesta eteenpäin vanhojen tukimuotojen lisäksi myönnetään tukea myös hyvinvointia ja terveyttä edistävään toimintaan.

Lue lisää
4.2.2019 Lähde 27.4. Tampereen Teatteriin - Juurihoito-komedia

Tampereen Teatterin Frenckell-salissa esitetään la 27.4. klo 19 alkaen Miika Nousiaisen saman nimiseen romaaniin perustuva Juurihoito-komedia. Lähde mukaan kaupungin kulttuuripalvelujen järjestämälle teatterimatkalle!

Lue lisää


1.2.2019 Katupäivystys Parkki aloittaa taas toimintansa

Parkkitoiminta on Paimion kaupungin nuorisopalveluiden, Paimion seurakunnan ja MLL;n Paimion paikallisyhdistyksen ensisijaisesti alle 18-vuotiaisiin nuoriin kohdistuvaa auttamistyötä.

Lue lisää


18.1.2019 Puujätteen maksuton vastaanottokampanja jäteasemilla tammi–helmikuussa

Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH) jätekeskuksissa ja lajitteluasemilla otetaan kotitalouksilta maksutta vastaan puujätettä 2.1.–28.2.2019.

Lue lisää14.1.2019 Paimio mukana Digitaidot tarjottimella-hankkeessa

Oletko käyttänyt digipalveluja, mutta haluaisit oppia hyödyntämään niitä paremmin? Vai onko digimaailma sinulle vielä outo ja tuntematon? Lähialueen kansalaisopistojen Digitaidot tarjottimelle -hanke auttaa digimaailman ongelmissa. Liity iloiseen digioppijoiden joukkoon!

Lue lisää


9.1.2019 Minun kansainvälisyyteni-hanke yli 15-vuotiaille nuorille

Kiinnostaako kansainvälisyys ja sen tuomat mahdollisuudet?

Lue lisää


6.12.2018 Itsenäisyysjuhlien teemana oli Puolustusvoimat 100 vuotta

Tämänvuotisen itsenäisyyspäivän teemaksi nousi Paimiossa satavuotias Puolustusvoimat. Teema näkyi niin juhlapuheissa kuin myös esittävässä ohjelmassa.

Lue lisää


6.12.2018 Paimio-mitali Anna-Liisa Järviselle

Perinnetutkija Anna-Liisa Järvinen sai vuoden 2018 Paimio-mitalin, joka myönnetään vuosittain henkilölle, jonka tulee olla yleisesti arvostettu henkilö, joka on saavuttanut menestystä toiminnallaan Paimion ja paimiolaisuuden hyväksi mm. kulttuurin, tieteen, urheilun, sosiaalitoimen, talouselämän tai yhdyskuntatyön alueella. Mitali luovutettiin Vistan koulun juhlasalissa järjestetyssä itsenäisyysjuhlassa.

Lue lisää