viva vista nakyma2

Meltolan muistin maisema muisteluhetki ja -kävely Meltolan maisemissa

25.8.2018 klo 8:30-15:30

Muisteluhetki ja muistikävely Meltolan maiseman menneisyydessä ja muistin paikoilla tutustuen niin tiiliteollisuuden, sillitehtaan, puukenkätehtaan kuin kalastuksen ja viljelysmaidenkin historioihin ennen ja nyt

Paimionjokisarjan -luento: meltolan muistin maisema


Paimion opisto ja Paimionjokiyhdistys järjestävät yhdessä  Meltolan kartanon, Paimion Perinneyhdistyksen, Sokerijuurikkaan tutkimuskeskuksen ja yksityisten henkilöiden kanssa muisteluhetken ja muistikävelyn Meltolan maiseman menneisyydessä ja muistin paikoilla. 

Retkellä tutustutaan niin tiiliteollisuuden, sillitehtaan, puukenkätehtaan kuin kalastuksen ja viljelysmaidenkin historioihin ennen ja nyt. 


Huom! Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen viimeistään tiistaina 21.8.  tämän linkin kautta tai 

osoitteeseen elina.tuomarila@somero.fi tai puhelimitse 0400 211 857. 

Osanottajamäärä max. 40 henkilöä. 

Tarkemmat ajo-ohjeet ilmoittautumisen yhteydessä.

Paimionjoki-yhdistys ry järjestää yhteistyössä Paimionjoen vesistöalueen kansalaisopistojen kanssa Paimionjoki-luentosarjan syksyllä 2018 ja keväällä 2019. Teemat liittyvät joen kulttuurihistoriaan ja ekologiseen tilaan tuoden esiin Paimionjoen moniarvoista kulttuuriympäristöä ja vesiluontoa eri näkökulmista käsin. Paimiossa erityisteemaksi nousee Paimionlahti - Paimionjoen päätepysäkki ja virran seisake, jonka teollisuuden, kalastuksen ja viljelyn historioihin ja nykyhetken kertomuksiin pääsemme tutustumaan muistikävelyllä.