Seniorien Paimio

Ikäihmisten palvelujen tavoitteena on tarjota hyvä ja turvallinen vanhuus kaikille paimiolaisille. Kotiin annettavien palvelujen avulla edesautetaan ikäihmisten kotona selviytymistä. Päivä- ja virkistystoiminta  ylläpitää ja parantaa terveyttä, toimintakykyä ja selviytymistä. Kun kotiin annettavilla palveluilla ei enää pystytä vastaamaan palvelujen tarpeeseen, on tarjolla asumispalveluita. 

Laitoshoito tulee kyseeseen silloin kun sairaudet tai toimintakyky sitä edellyttävät.   


Ajankohtaiset uutiset senioreille

16.11. Saari 7. alueen uudet asuintontit aukeavat tonttikaupassa varattaviksi 19.11.2018

Kaupunginvaltuusto asetti varattaviksi 22 uutta AO -tonttia (Rentukka ja Sananjalka) ja yhden AR -tontin (Naskarlantie 30)

Lue lisää

 

15.11. Kaupungin asuintonttien uusi myyntihinnoittelu voimaan

Kvalt hyväksyi 14.11.2018 kokouksessaan yhtenäiset myyntiehdot asuintonteille, joka tulee voimaan 15.11.2018.

Lue lisää

 

13.11. Uusi yksityistielaki tulee voimaan 1.1.2019, avustukset haettavissa 1.12.2018 – 31.1.2019

Eduskunta hyväksyi kesällä uuden lain yksityisteiden tienpitoa ja hallintoa varten. Uusi laki korvaa vuonna 1963 voimaan tulleen lain yksityisteistä.

Lue lisää

 

31.10. Kysely Jokipuiston leikkialueeseen liittyen

Leikkialueen suunnittelu on parhaillaan käynnissä ja kyselyllä kaupunki kartoittaa kuntalaisten toiveita esim. leikkivälineiden suhteen.

Lue lisää

 

31.10. Kysely Paimion Urheilupuistoon liittyen

Vastaukset viimeistään ma 19.11.2018 klo 24:00, jonka jälkeen kysely sulkeutuu. Kyselyn tulokset käsitellään 26.11.2018 klo 17:00 pidettävässä yleisötilaisuudessa Paimiosalissa.

Lue lisää

 

16.10. Paimion asukkaat ovat tyytyväisiä yhdyskuntateknisiin palveluihin

Konsultointi- ja kehittämisyhtiö FCG järjesti keväällä 2018 22 kunnassa kyselytutkimuksen, jossa tiedusteltiin asukkaiden mielipiteitä kuntien tuottamista yhdyskuntateknisistä palveluista, kuten katujen ja puistojen hoidosta, katuvalaistuksesta ja jätehuollosta. Paimio sijoittui erittäin korkealle monessa tutkimuksen alakategoriassa.

Lue lisää

 

Tulevat tapahtumat senioreille

8.11. Sira-Aulikki Iivosen taidenäyttely Revontulet Paimion kaupungintalon näyttelyparvella on marraskuussa esillä juuri Paimioon muuttaneen Sira-Aulikki Iivosen öljyvärimaalauksista koostuva pienoisnäyttely Revontulet.
20.11. Pienvesistöjen kansalaistaidot -luento Paimiosalissa Iktyonomi, vesiasiantuntija Janne Tolonen opastaa kotiseututoimijoita, paikallisyhteisöjä, maanomistajia ja yksityisiä ihmisiä pienvesien tunnistamiseen, huomioimiseen, käytännön talkootoimintaan ja seurantaan.
25.11. Kaupungintalon joulumarkkinat Perinteiset joulumarkkinat jälleen viikkoa ennen adventtia Paimion kaupungintalolla.
25.11. Tuhlaajapoika Paimion kirkossa Kansan Raamattuseuran musiikkinäytelmä Tuhlaajapoika perustuu yhteen Jeesuksen tunnetuimmista vertauksista.
27.11. Isämme sodissa -valokuvanäyttely Paimion kaupungintalon näyttelyparven loppuvuoden näyttely Isämme sodissa kertoo maanpuolustukseen vuosina 1939-1945 osallistuneista romanimiehistä. Näyttelyn on koonnut muusikko ja romanikulttuuriohjaaja Pertti Palm.
28.11. Pianomatinea lukion ruokalassa
29.11. Maatalouden vesienhoitoa ja perinnemaisemia Paimionjoen vesistöalueella -luento Paimiosalissa Varsinais-Suomen perinnemaisemayhdistyksen puheenjohtaja, maatalous- ja ympäristöneuvoja Eriika Lundström johdattelee maatilan arjen ajankohtaisteemoihin uusimpien tietojen ja havaintojen valossa.
1.12. Liikettä talveen -tapahtuma Paipissa Hiihtotunneli Finnfoam Paipissa järjestetään lauantaina 1. joulukuuta Liikettä talveen -tapahtuma, joka esittelee myös esteettömiä talviliikuntamahdollisuuksia.