Työvoimapalvelut

Paimion kaupunki on mukana valtakunnallisessa kokeilussa, jossa työvoima- ja yrityspalveluja tarjotaan alueellisesti kunnan tuottamina palveluina. Varsinais-Suomessa kokeiluun osallistuvat Paimion kaupungin lisäksi Turun, Raision ja Naantalin kaupungit.


Kokeilukuntien työttömistä työnhakijoista kokeilun piiriin kuuluvat kaikki alle 25-vuotiaat työnhakijat ja yli 12 kuukautta yhdenjaksoisesti työttömänä olleet henkilöt. Paimion kaupungin tavoitteena kokeilussa on pienentää merkittävästi paikkakunnan työttömyysprosenttia. Tulemme tarjoamaan työnhakijoille tukea, ohjausta ja palveluja, joita työllistyminen vaatii. Kokeilun aikana Paimio panostaa erityisesti henkilökohtaiseen, kasvokkain tapahtuvaan asiakaspalveluun.

Kokeilu alkaa 1.8.2017 ja on voimassa vuoden 2018 loppuun asti.

Valtakunnallinen puhelinpalvelu numerossa 0295 025 500 on asiakkaiden käytössä klo 9.00 -  16.15 entiseen tapaan, samoin kuin verkkoasiointiin Oma Asiointi-sivusto, osoitteessa www.te-palvelut.fi.

Paimion kaupungin työvoimapalvelut löytyvät osoitteesta Sähköyhtiöntie 4, 21530 Paimio.

Otamme asiakkaita vastaan ajanvarauksella, mutta asiakkaat voivat olla myös itse yhteydessä Paimion kaupungin työvoimapalveluihin.


Kaupungin omat työllisyyspalvelut

Paimion kaupunki järjestää pidempään työttömänä olleille henkilöille työtoimintaa, työkokeiluja ja määräaikaisia palkkatuettuja työsuhteita.


Päävastuun työllistämispalvelujen järjestämisestä kantaa Toimintakeskus Apila.


Yritykset voivat hyödyntää näitä palveluja monin eri tavoin:

Alihankintaa

Voimme tuottaa yritykselle alihankintatöitä, kuten pakkaamista ja kokoonpanoa.

Uusia tekijöitä

Etsimme yritykselle sopivaa työvoimaa työkokeilun tai palkkatuetun työsuhteen avulla. Autamme työkokeilusopimuksen teossa ja palkkatukihakemuksen laatimisessa.

Työvoiman vuokrausta

Kauttamme voi vuokrata työntekijän, jolloin vastaamme työnantajavelvoitteista ja yritys suorittaa sovitun korvauksen.

Me voimme suorittaa myös projektiluonteisia työtehtäviä, jolloin annamme kiinteän hinnan etukäteen.


Te-toimiston työnantajapalveluihin pääset  tästä.


Lisää tietoa Toimintakeskus Apilan tarjoamista palveluista löydät täältä