Kaupungin kautta kesätöihin paikallisiin yrityksiin hakeminen 2018


Paimion kaupungin kautta voi hakea kesätöihin paikallisiin yrityksiin. Haku tapahtuu avoimella hakemuksella, jonka perusteella osa hakijoista kutsutaan alkuhaastatteluun. Mikäli alkuhaastattelun perusteella löytyy hakijalle mahdollisesti sopiva kesätyöpaikka, asia varmistuu vielä yrityksen haastattelussa. Paikkoja on tarjolla niissä yrityksissä, jotka ovat halukkaita palkkaamaan nuoria kaupungin välityksellä, mm. kiinteistönhuoltoa, varastotyötä, siivousta ja lastenhoitoa.

 

Paimion kaupungin kautta haettavat kesätyöpaikat paikallisissa yrityksissä on tarkoitettu 1997-2002 –syntyneille paimiolaisille nuorille. Hakemuksen voi jättää sähköisesti kuntarekry.fi-palvelun kautta.

 

Tästä pääset hakemaan:

Kesätyö 2018 paikallisessa yrityksessä 

 

Työjaksot toteutetaan koulujen kesäloma-aikana 2018. Jaksojen pituudet, työajat ja palkkaus vaihtelevat työtehtävistä riippuen. Suosittelemme yrityksille Tutustu työelämään ja tienaa –kesäharjoittelumallia, jonka mukainen palkkaus on kahden viikon harjoittelujaksosta 335 euroa sisältäen lomakorvauksen. Joillain aloilla palkka voi olla suurempi.