ylä asemakaava-alueella

Yrittäjien Paimio

Paimio on n. 10 600 asukkaan kaupunki, jonka sijainti Helsinki-Turku moottoritien varrella on erinomainen. Keskeinen sijainti varmistaa niin työntekijöiden ketterän liikkuvuuden kuin sujuvan tavaraliikenteen. Paimiossa toimii viitisensataa yritystä ja lisää mahtuu aktiiviseen yrittäjäjoukkoon. Maaseutukaupungin viihtyisä ja väljä ympäristö antaa hyvät puitteet yrittämiseen ja asumiseen.

 

Autamme sinua löytämään yrityksellesi parhaat ratkaisut kysymyksiin, jotka liittyvät sijoittautumiseen, toimitilojen ja ammattitaitoisen työvoiman saatavuuteen tai muihin yritystoiminnan osa-alueisiin. Teemme yhteistyötä toimitilojen omistajien ja kiinteistönvälittäjien kanssa ja meillä on ajantasaista tietoa vapaista tuotanto- tai toimitiloista. Paimion kaupungilla on myös tarjolla monipuoliseen yritystoimintaan soveltuvia laadukkaita yritystontteja.


Yritysneuvonta-asioissa paimiolaisia alkavia ja toimivia yrityksiä palvelevat Yritysneuvonta Potkuri sekä Turku Business Region, joka auttaa kaikilla toimialoilla Turun seudulla toimivia yrityksiä.


Ota rohkeasti yhteyttä!

Elinkeinojohtaja

Mika Ingi

puh. 040 758 7963

mika.ingi(at)paimio.fi