IMG_20190201_100645kansikuva

WP_20180912_12_56_30_Pro


Senioripäivätoiminta

Senioripäivätoiminta on osa Paimion kaupungin vanhuspalveluja. Olemme aktiivisessa yhteistyössä kotihoidon, omaisten, kotihoidon fysioterapeutin ja muistihoitajan kanssa.


Senioripäivätoiminta tukee ja edistää kotona asuvan ikäihmisen terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä asiakkaan voimavarat huomioiden sekä luo sosiaalisia kontakteja. Toimintaamme ohjaa asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi.


Senioripäivätoiminta on tarkoitettu ikääntyneille, omassa kodissaan asuville paimiolaisille, joiden toimintakyky on alentunut. Senioripäivätoiminnan tavoitteena on tukea ikääntyneiden ja muistisairaiden kotona asumista ja ennaltaehkäistä ympärivuorokautiseen hoitoon siirtymistä. 

Omaishoitajille (yli 65-vuotiaat) senioripäivätoiminta tarjoaa mahdollisuuden vapaa-aikaan ja lepoon.


Senioripäivätoiminta on virkistävä, lämminhenkinen ja kodikkuudessaan turvallinen paikka, jossa jokainen hyväksytään sellaisena kuin on. 

Asiakkaiden terveydentilaa seurataan esim. verenpaine-,verensokeri- ja muistitestein. 


Senioripäivätoiminnassa kokoontuu joka päivä eri ryhmä.


Ohjaajat suunnittelevat toiminnan asiakkaitten toiveiden ja tarpeiden sekä voimavarojen mukaan. Osallistumme myös Paltanpuiston Palvelukeskuksen ohjelmatarjontaan.


Senioripäivätoiminta alkaa klo 8:00-10:00 ja päättyy n. 14:00-15:00 arkipäivinä.

Asiakkaalle järjestetään tarvittaessa kuljetus.


Senioripäivätoiminnan hinta on 22,80€, sisältää päivän aikana tarjottavat ateriat.

Kuljetuksen hoitaa Palveluliikenne Kymppikyyti. Kuljetuksen hinta 2,90€ edestakaisin. Äkilliset peruutukset: Kymppikyyti 0505707308.
Poikintie 1