senioripäivätoiminta

Senioripäivätoiminta

Päivätoiminta on osa Paimion kaupungin vanhuspalveluita. Olemme aktiivisessa yhteistyössä kotihoidon, omaisten, fysioterapeutin ja muistihoitajan kanssa.


Päivätoiminta tukee ja edistää kotona asuvan ikäihmisen terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä asiakkaan voimavarat huomioiden sekä luo sosiaalisia kontakteja.


Omaishoitajalle päivätoiminta tarjoaa mahdollisuuden vapaa-aikaan ja lepoon.


Senioripäivätoiminta on virkistävä, lämminhenkinen ja kodikkuudessaan turvallinen paikka, jossa jokainen hyväksytään sellaisena kuin on.


Asiakkaiden terveydentilaa seurataan esim. verenpaine-,verensokeri- ja muistitestein. Toimintaamme ohjaa asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi.


Päivätoiminnassa on omia ryhmiä erilaisille asiakasryhmille.

Maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kokoontuu muistiasiakkaille suunnattu ryhmä.

Torstaisin kokoontuu Juttutupa-ryhmä, joka on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat yksinäisiä, syrjäytyneitä tai kodin ulkopuoliset sosiaaliset kontaktit ovat vähäiset.


Ohjaajat suunnittelevat toiminnan asiakkaitten toiveiden ja tarpeiden sekä voimavarojen mukaan. Osallistumme myös Paltanpuiston Palvelukeskuksen ohjelmatarjontaan.


Päivätoiminta alkaa klo 8:00-10:00 ja päättyy n. 14:00-15:00 arkipäivinä.

Asiakkaalle järjestetään tarvittaessa kuljetus.


Päivätoiminnan hinta on 22,80€, sisältää päivän aikana tarjottavat ateriat.

Kuljetuksen hoitaa Palveluliikenne Kymppikyyti. Kuljetuksen hinta 2,90€ edestakaisin. Äkilliset peruutukset: Kymppikyyti 0505707308.