Tukipalvelut

Ateriapalvelu

Kotiin kuljetetun aterian voi saada, jos asiakas ei kykene hakemaan ruokaa kaupasta tai ei pysty itse valmistamaan tai lämmittämään ruokaa omaisen/kotihoidon tuomista tarvikkeista tai asiakas ei pysty menemään esim. Palvelukeskus Paltanpuistoon syömään.

Siivouspalvelu

Siivouspalvelu järjestetään tulosidonnaisilla palveluseteleillä tai asiakas ostaa palvelun itse yksityiseltä palveluntuottajalta.

Turvapuhelinpalvelu

Turvapuhelin palvelu voidaan myöntää, jos on tarvetta hälytysluonteiselle avulle mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, esim kaatuilutaipumus. Ns. voinnin tarkistuskäynnin tilalle suositellaan turvapuhelinta. Turvapuhelimen käyttöönotto edellyttää, että käyttäjä osaa käyttää turvapuhelinta ja ymmärtää avun tarpeen.

Saunotuspalvelu

Saunapalvelu järjestetään Paltanpuiston palvelukeskuksessa kerran viikossa.

Asiointipalvelu

Mikäli säännöllisen kotihoidon asiakas ei kykene käymään itse kaupassa, asiointipalvelu on mahdollista. Kotihoidon työntekijä tekee asiakkaan kanssa ostoslistan ja toimittaa sen kauppaan, josta tuotteet toimitetaan suoraan kotiin asiakkaalle. Asiakas maksaa kaupalle korvauksen tuotteiden keräämisestä ja kotiin kuljetuksesta.

Säännöllisen kotihoidon apteekkiasiointi sisältyy hoitosuunnitelmaan.