1. PALAUTEKYSELY ESKARILAISTEN VANHEMMILLE


Paimion musiikkiopisto tarjosi kuluvana syksynä "Eskarista estradille" -hankkeensa puitteissa mm. Ala-Vistan, Hanhijoen ja Kriivarin päiväkotien esikoululaisille erilaisiin soittimiin tutustumista.


Nyt pyytäisimmekin teiltä eskarilaisten vanhemmilta palautetta asian tiimoilta! Kysely on lyhyt ja vastaaminen täysin anonyymiä.


Vastausaikaa on 28.1.2018 klo 23 asti. Kiitos kaikesta palautteesta!
2.PALAUTEKYSELY SOITINKERHOIHIN OSALLISTUNEILLE

Paimion musiikkiopisto järjesti "Eskarista estradille" -hankkeensa puitteissa kuluneen syksyn aikana Jokelan koulussa eri soittimia esitteleviä Soitinkerhoja sekä Hanhijoen ja Kriivarin kouluissa yhden soittimen soittamiseen paneutuvia Soitinkerhoja. 


Nyt pyytäisimmekin Soitinkerhoissa tänä syksynä käyneiltä oppilailta palautetta toimintamme kehittämiseksi! Kysely on lyhyt ja vastaaminen on täysin nimetöntä.

Vastausaikaa on 28.1.2018 klo 23 asti. Kiitos kaikesta palautteesta!
3.PALAUTEKYSELY SOITINKERHOLAISTEN VANHEMMILLE


Paimion musiikkiopisto käynnisti syksyllä 2016 "Eskarista Estradeille" -hankkeen. Hanke on jatkunut syksyllä 2017, jolloin musiikkiopiston opettajat ovat edelleen vetäneet Soitinkerhoja Kriivarin, Hanhijoen ja Jokelan kouluilla. Nyt haluaisimme tietää Soitinkerhoihin osallistuneiden koululaisten vanhemmilta taas kokemuksia, joita jäi mieleen!

Kysely on lyhyt ja vastaaminen täysin anonyymia.

Vastaaminen on mahdollista 28.1.2018 klo 23 asti. Kiitos kaikesta palautteesta!
               __________________________________


4. PALAUTEKYSELY KOULUJEN REHTOREILLE, ESKARIOPETTAJILLE JA SOITINKERHOJEN VETÄJILLE


Tämä kysely on tarkoitettu Paimion musiikkiopiston "Eskarista estradeille" -hankkeessa mukana olevien koulujen ja päiväkotien rehtoreille ja yhteysopettajille sekä Soitinkerhojen ohjaajina toimiville Paimion musiikkiopiston opettajille.


Kysely on lyhyt ja vastaaminen täysin anonyymiä, joskin halutessasi voit toki mainita minkä oppilaitoksen näkökulmasta vastaat.


Vastausaikaa on 28.1.2018 klo 23 asti. Kiitos kaikesta palautteesta!