Paimion opisto - virkistystä vauvasta vaariin jo 50v. ajan

Löydä uusi innostava harrastus opistostamme !

Tutustu kansalaisopiston kurssitarjontaan ja valitse omasi laajasta valikoimastamme.

 

Kursseja voi valita esim. liikunnasta, musiikista, taiteesta, käsitöistä, kielistä ja tietotekniikasta. Kurssit alkavat pääsääntöisesti syyskuussa ja loppuvat maalis-huhtikuussa. Opistossa järjestetään myös eri teemoihin liittyviä lyhytkursseja.  

Toimistomme kaupungintalolla on avoinna

ma-ti klo 8.00-15.30,

ke klo 10.00-15.30 ja

to-pe klo 9.00-15.30.

 

Tervetuloa harrastamaan ja oppimaan uutta !


Tykkää meistä Facebookissa: Facebook.com/paimionopisto


kahvakuula


 Kevään kurssit!


Tutustu kevään 2017 kursseihin ja ilmoittaudu netissä www.opistopalvelut.fi/paimio tai puhelimitse 02 4745316.


Pizzaa! (7.-8.4)

Pizza on taas trendikästä! Hyvän pizzan tunnistaa pohjastaan ja se valmistetaan perinteisesti puu-uunissa. Kotonakin voi silti tehdä hyvää pizzaa. Opetellaan leipomaan niin täydellisen maukasta pizzapohjaa, kuin se kotona sähköuunissa on mahdollista.

Perjantaina leivomme taikinan ja jätämme sen tekeytymään yön yli. Lauantaina pizzat paistetaan eri täytteillä. Teemme klassikoita margheritaa ja marinaraa, mutta myös erikoisempia täytteitä. 
Olethan paikalla molempina päivinä! Mahdollisesta esteestä tulee ilmoittaa ajoissa. Kurssimaksun lisäksi raaka-ainemaksu n. 10 e, joka maksetaan käteisellä suoraan opettajalle. Huom! Ilmoittaudu 31.3 mennessä!


Brunssi on katettu (22.4.)

Suosittu brunssi, aamupalan ja lounaan välimuoto, on rentoa ruokaa ja yhdessäoloa parhaimmillaan. Kutsu perhe, ystävät tai sukulaiset koolle nauttimaan kiireettömän aamun tunnelmasta maukkaiden herkkujen äärelle ihan tavallisena viikonloppuna tai vaikka äitien, - vappu- tai juhannuspäivänä. Tervetuloa kurssille saamaan ideoita brunssipöydän tarjoiluun ja syömään lopuksi yhdessä.
Ilmoitathan ajoissa esteen sattuessa. Kurssimaksun lisäksi raaka-ainemaksu n. 10 e, joka maksetaan käteisellä suoraan opettajalle. Huom! Ilmoittaudu 15.4 mennessä!


Pintaraapaisu Viroon ja sen kieleen (18.4-2.5)

Jännittävä Viro, sen kieli ja kulttuuri. Matkasanastoa ja tietoa Viron reissulle.
Uutisia opistolta

10.1.2017 Tule mukaan Paimion opiston kursseille!

Vielä mahtuu mukaan Paimion opiston kursseille. Kevään ohjelmassa tuttuun tapaan monipuolisesti liikuntaa, kädentaitoja, kieliä ja kulttuuria. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää