Paimio-kuvien seinä

Paimio-valokuvien seinä

Koko Juhlavuoden 2017 ajan Paimion kaupungintalon aulassa on esillä Paimio-aiheisia valokuvia - niin vanhoja kuin aika uusiakin. Seinä ylläpidosta vastaavat Paimio-Seura ja Suomi 100 -koordinaatiotyöryhmä.
Läpi vuoden seinällä on osio kuville, joihin kaivataan tunnistustietoja (Tunnistatko?), kuten ajankohta, paikka ja henkilöt  sekä Ajan virrassa -osio, jossa tuodaan esille maisemassa ja rakennuskannassa tapahtuneita muutoksia..

Keskeinen asia on, että kuva on otettu Paimiossa. Kuvanottohetkellä ei ole merkitystä. Se voi olla otettu vuonna 1906 tai 2016!

Kuvia lisätään ja vaihdetaan vuoden aikana vähintään seuraavina ajankohtina (suluissa ko päivämäärästä alkavat teemat):
* 1. maaliskuuta (Kaupat, pankit yms palveluelinkeinot, liikenne, kevätkuvat)
* 2. toukokuuta (Taide ja kulttuuri, teollisuus, maanviljelys, kesäkuvat)
* 15. elokuuta (Harrastukset, yhdistykset, urheilu, syksykuvat)
* 15. lokakuuta (Ns. vaikeat vuodet, koulut ja oppilaitokset, loppuvuoden kuvat, juhlakuvat)

Myös sinä voit lähettää omia valokuviasi Paimio-kuvien seinälle.Voit toimittaa ne seuraavilla tavoilla:
* täyttämällä alla olevan lomakkeen
* lähettämällä sen + lisätiedot osoitteeseen paimiokuvat@paimio.fi
* tuomalla sen skannattavaksi kaupungintalon palvelupisteeseen (palvelupisteen aukioloaikoina)

Jos lähetät kuvan sähköpostilla tai oheisella lomakkeella, niin lähetä kuva jpg-kuvatiedostona, jonka resoluutio on vähintään 300 dpi (saa olla suurempi, varsinkin pienempien kuin 10x15 -kokoisten kuvien kohdalla). Lähetä myös yhteystietosi sekä mahdolliset tietosi kuvaasi liittyen. Seinälle liitettäviin kuviin tulee maksimissaan 3 rivin mittainen lisätietoteksti.

Jos lähetät kuvan, joka kaipaa tunnistamista, kerro kuitenkin mitä taustatietoja tiedät ja mihin asioihin (aika, paikka, henkilöt jme) kaivataan lisätietoja.

Lähettämällä/toimittamalla kuvan Paimio-kuvien seinälle, annat luvan kuvan julkaisuun. Jos et halua, että nimesi julkaistaan kuvan yhteydessä, ilmaise se selkeästi kuvaa toimittaessasi.
Huolehdithan myös siitä, että olet kysynyt luvan kuvissa esiintyviltä henkilöiltä! Lisätietoa kuvauslupa-asiasta löydät täältä.

Lähetä kuvasi tämän lomakkeen avulla:


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.