Kahden-sillan-soutu-4

Kahden sillan soutu ja siltatanssit

Jokipuiston tapahtuman yhteydessä järjestetään perinteikkäät Kahden sillan soudut – tänä vuonna 28:tta kertaa! Soudut ovat Lions Club Paimion järjestämä leikkimielinen hyväntekeväisyystapahtuma, jonka tuotto menee lyhentämättömänä paimiolaisten lasten ja nuorten hyväksi. Haastamme kaikki paimiolaiset yritykset, seurat ja yhteisöt mukaan.
Kahden-sillan-soutu-1 (2)

Tule soutamaan – nopeimmat veneet ja hauskimmat asut palkitaan!

Kerää 3-henkinen joukkue ja lähde hyvän tuulen soutukisaan. Soutuvälineet saa paikan päältä eli tarvitsette mukaan vain hyvää kisahenkeä ja hauskan asun! (Hauska pukeutuminen ei ole pakollista, mutta se on suotavaa.) Osallistumismaksu on 30 €/venekunta. Ilmoittautuminen tapahtumapaikalla klo 11–11:45. 32 nopeinta venekuntaa mahtuu mukaan!

Soutujen aikataulu


Soutujoukkueiden ilmoittautuminen 11-11:45

- alkuerät alkavat klo 12
- alkuerät päättyvät 14.30
- finaalit alkavat 15
- finaalit päättyvät 15.30

Siltatanssit ravintola Poimarissa


Tapahtuman viralliset jälkimainingit, Siltatanssit järjestetään illalla Ravintola Poimarissa (Pussitie 4). Tanssien musiikista vastaa Sivuluisu 21:30 alkaen. Luvassa on aluksi tanssimusiikkia ja illan tummetessa rivakampaa rytkytystä. Liput ennakkoon 12 € ja ovelta 14 €. Ennakkolippuja voi tiedustella etukäteen Ravintola Poimarista ja soutujen yhteydessä tapahtumapaikalta.