Paimion yksi esine - yleiskuva_rajattu

Paimion yksi esine -näyttely ja äänestys


Suomen Kotiseutuliitto on haastanut 100-vuotiaan Suomen kunniaksi museoita valitsemaan kokoelmistaan yhden esineen ja kertomaan sen tarinan avulla jotakin olennaista paikkakunnasta, kotiseudusta – kenties koko Suomesta, suomalaisuudesta ja maamme tarinasta. Miten tämä yksi esine kuvaa kotiseudun kehittymistä, käännekohtaa tai muuta merkityksellistä?

Paimiossa esine voidaan valita 26 esineen joukosta. Esineet ovat kolmesta Paimion alueella toimivasta museosta:
        Käsityömuseo Miila (KTM)
        Paimion Kotiseutumuseo (KSM)
        Paimion Sähkömuseo (SM)

Paimion yksi esine -näyttely on Paimion kaupungintalon näyttelyparvella 6.10.-11.11. Paimion kaupunginvirastonn aukioloaikoina.


Näyttelyyn on valittu esineitä, joihin liittyy selkeästi jokin tarina. Tarkoituksella mukaan on valittu hyvin erityyppisiä esineitä eri aikakausilta.


Äänestykseen voi osallistua täyttämällä äänestyskaavakkeen näyttelyparvella (ja jättää lomakkeen siellä olevaan laatikoon) tai äänestää tämän sivun alaosassa olevan lomakkeen avulla. 
HUOM: Äänestysaika päättyy jo maanantaina 31.10. klo 17.


Luettelo näyttelyn esineistä


Seuraavana voit katsoa kuvat äänestettävistä esineistä. Kuvaa klikkaamalla voit nähdä ne suuremmassa koossa.


Anna äänesi esineelle ja siihen liittyvälle tarinalle, jotka mielestäsi parhaiten kuvaavat Paimiota ja sen historiaa.
Äänestysaika 6.10. – 20.10.2016Äänestää voi vain yhden kerran. Hyväksytyiksi luetaan vain sellaiset äänet, joissa lomakkeen pakolliset kohdat on täytetty. Yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan Paimio-aiheisia palkintoja.
Äänestyksen tulos julkistetaan Paimion intenet-sivuilla marraskuun alussa 2016. Tällöin julkistetaan myös arvontojen voittajat.Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.