Kaavoituskatsaus_2018_kansi

Kaavoituskatsaus

Kaavoituskatsaus kertoo Paimion kaupungin kuluvan vuoden ajankohtaisista kaavahankkeista ja seuraavan neljän vuoden kaavoitussuunnitelmista. Kaikista viime vuoden aikana hyväksytyistä kaavahankkeista, tällä hetkellä vireillä olevista hankkeista sekä tulevista mahdollisista kaavahankkeista on lyhyet esittelyt kuvien kera.

 

Katsauksesta löytyy kaavoituksen yhteystiedot ja ohjeet miten voi itse osallistua ja vaikuttaa maankäyttöä koskevaan suunnitteluun. Kaupungin www-sivuilta www.paimio.fi/asemakaavaprojektit löytyvät kaikki käynnissä olevat asemakaavahankkeet.

 

Katsauksessa esiteltyjen hankkeiden lisäksi vuoden aikana voi alkaa myös muita kaavahankkeita, jotka eivät ole olleet vielä tiedossa tätä katsausta tehdessä. Näiden kaavahankkeiden vireille tulosta saa tietoa mm. kaupungin www-sivuilta.

 

Paimion kaupunki on mukana Turun kaupunkiseudun maankäytön suunnittelussa. Yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi Paimioltakin edellytetään suurta panostusta kaavoitukseen.

 

Tänä vuonna kaupungissa on monta merkittävää suunnittelutehtävää vireillä. Kauppatielle sekä Vistantien ja Kaaritien risteykseen suunnitellaan tiivistä kerrostalorakentamista, Tiilitehtaan alueelle luonnonläheistä pientaloasumista.

 

Kaavoituskatsauksen lopusta löytyy ympäristölautakunnan alaisten tehtäväalueiden (kaavoitus, rakennusvalvonta, ympäristösuojelu ja paikkatieto) esittely.