Juhlametsikkö2_netti

Juhlametsikkö

Suomi 100 -koordinaatiotyöryhmän ja kaupungin viheralueyksikön yhteistyönä metsikön istutusalueeksi varattiin Kaaripuisto, joka sijaitsee Kaaritien ja Isolompakontien välisellä puistoalueella. Alueelle istutettiin toukokuussa 2017 kahtena eri päivänä yhteensä 120 puuntainta, joista 100 tainta istutettiin ns Suomi-alueelle ja 20 tainta ns Paimio-alueelle. Juhlavuoden Yhdessä-teeman mukaisesti istutustyöhön kutsuttiin mukaan paimiolaisia laajalla rintamalla. Suomi-alueen jokaiselle sadalle taimelle löytyi oma istuttajataho. Mukana oli niin koulujen, päiväkotien kuin yhdistysten edustajia.


Puiden sijainnit/numerot ja istuttajatahot löydät myös karttapalvelusta > zoomaa ensin lähemmäs ja siirry hiirellä" ko. puun kohtaan.


Istutetut taimet on merkitty numeroiduilla puukepeillä ja ne on merkitty istutuskarttaan. Listat puuntaimia istuttaneista tahoista ja henkilöistä löytyvät tältä sivulta Tiedostot-osiosta. Alueen laidalla on myös taulu, jossa kerrotaan hankkeesta sekä istutustyöhön osallistuneista tahoista ja henkilöistä.