Kirjasto suosittelee:

loppuluisu

andy

Aukioloajat:

ma-ke klo 12-19

to-pe klo 10-16

la klo 10-15 syys-toukokuu

lehtisali ja tietotori

avataan klo 10


Yhteystiedot:

Paimion kaupunginkirjasto

Vistantie 18, 21530 PAIMIO

Puh. (02) 4745320 / lainaus

paimio.kirjasto (at) paimio.fi

Laskutusosoitteet


Tervetuloa Paimion kirjastoon!

Löydät meidät Paimion kaupungintalon ensimmäisestä kerroksesta. Käytössäsi ovat kaikki Vaski-kirjastojen yhteiset kokoelmat.Ajankohtaista

8.1.2019 12.05

Paimion kirjasto luopui jokeri-aineistosta

Tiedote asiakkaille:

Varausjonojen purkamista jouduttaaksemme sekä niteiden käsittelyyn kuluvaa työaikaa säästääksemme, päätimme Paimion kirjastossa luopua jokeri-aineistosta. Osa Vaski-kirjastoista on tehnyt saman päätöksen jo aikaisemmin.

 

Jokereiden laina-aika on kaksi viikkoa. Niitä ei voi varata eikä uusia. Aikaisemmin, kun varaukset olivat maksullisia, jokerit palvelivat paikallisia kirjastoasiakkaita siten, että Paimion hankkima aineisto oli saatavilla omasta kirjastosta eikä lähtenyt kiertämään Vaskin varausjonossa niille asiakkaille, joilla oli varaa maksaa varauksista. Nyt kun varaaminen on maksutonta ja siten tasapuolisesti kaikille mahdollista, olemme päättäneet luopua jokereista.

 

Vaski-kirjastojen toiminta-ajatukseen kuuluu, että kaikkien Vaski-kirjastojen aineisto on koko alueen asiakkaiden käytettävissä. Siten esimerkiksi Turun kaupunginkirjaston laajat tietokirjallisuuden kokoelmat ovat helposti myös paimiolaisten kirjastoasiakkaiden saavutettavissa. Vapauttamalla jokerit kiertoon, toivomme voivamme palvella paremmin koko Vaski-alueen yhteisiä asiakkaitamme Vaski-kirjastojen toiminta-ajatuksen mukaisesti.

 

Kirjastonjohtaja Arja Pesonen


Palaa otsikoihin