Asiointi ja lomakkeet

Tälle sivustolle on koottu kuntalaisille hyödyllisiä lomakkeita, julkaisuja sekä asiointipalveluita, kuten palvelupisteen ja aulakahvion palvelut, resurssivarauskalenterin ja tietoja Paimiosalista ja neuvottelutiloista


Lisäksi sivuston kautta löytyvät kaupungin keskeiset yhteystiedot, laskutusosoitetiedot sekä palautekanava.


Sivustolta löytyvät myös tietoa kansalaisneuvonnan väylistä sekä rekisteröintilomake, jolla esimerkiksi yhdistykset voivat tilata tunnukset, joiden avulla voi syöttää tapahtumatietoja kaupungin internet-sivujen tapahtumakalenteriin.

 

Julkisten palvelujen Suomi.fi-portaali www.suomi.fi tarjoaa kansalaisille, yrityksille ja viranomaisille luotettavaa tietoa julkisista palveluista sekä linkit verkkopalveluihin yhden osoitteen kautta.  Kansalaisen asiointitili               

Suomi piste fi

Paimion kaupunki on ottanut käyttöön sähköisen kansalaisen asiointitilin. Kuntalaiset voivat halutessaan ottaa käyttöön tietoturvallisen sähköisen asioinnin vaihtoehtona perinteisen paperisen rinnalle. 


Käytämme sähköistä asiointia kunnallisten päätösten lähettämiseen, mikäli asiakas niin haluaa ja on siitä meille ilmoittanut asiointitilin käyttöönottamisella. Kansalaisen asiointitilin kautta voit lähettää hakemuksia tai kirjeitä tietoturvallisesti Paimion kaupungille.
sähköiset päätökset suoraan asiointitilille


Lue lisää sähköisestä asioinnista